Φακός προβολέων μοτοσικλετών D2 D3 που οδηγούνται, διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα
Μάρκα ETClite
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου LK+
Ποσότητα παραγγελίας min 500
Τιμή Negotiated Price
Συσκευασία λεπτομέρειες λιανική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης 5-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς 12000pcs/month
Λεπτομέρειες
OE αριθ. LK+ Τάση 12V
Εξουσιοδότηση 14 μήνες Τύπος Προβολέας
Το αυτοκίνητο κάνει Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα Τύπος λαμπτήρων ΕΚΡΥΨΕ οδηγημένο λαμπτήρα ομίχλης προβολέων το φακός
Χρώμα 6000 χιλ Εφαρμογή για τον προβολέα αυτοκινήτων
Υψηλό φως

D3 φακός προβολέων μοτοσικλετών που οδηγείται

,

D2 φακός προβολέων μοτοσικλετών που οδηγείται

,

διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων
Περιγραφή προϊόντων
Χτυπήστε εδώ για να πάρετε τα ελεύθερα δείγματα!!
Μοναδικό οπτικό σχέδιο φακών: Καταστήστε το φως συγκεντρωμένο, και τις γραμμές κοπής τέλειες. τα χαμηλά φω'τα ακτίνων απεικόνισαν από το ειδικό κύπελλο που έρχεται με. Τα ομαλά φω'τα γραμμών και εστίασης διακοπών, δεν θα λάμψουν οι επερχόμενοι οδηγοί. ((. Προσοχή: Παρακαλώ φορέστε το γάντι που περιλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης για να αποφύγει.)
400% φωτεινότερος από το αλόγονο: Τοπ τσιπ αυτοκίνητος-βαθμού XTE, μικρό χάσμα τσιπ. Φωτεινότερος και αποτελεσματικότερος από τους χρόνους bulb.3 των συνηθισμένων οδηγήσεων φωτεινότερους από τον αρχικό βολβό αλόγονού σας. Η απόσταση φωτισμού του προβολέα υπερβαίνει 500 μέτρα
Υψηλός - ποιοτικό υλικό: Το σώμα λαμπτήρων αποτελείται από die-cast το αεροπορία κράμα αργιλίου 6063, υψηλό λουρί και δεν θα παραμορφώσει. Η καλή επίδραση διασκεδασμού θερμότητας, αυτό δροσίζει τη θερμότητα από τις οδηγημένες χάντρες γρήγορα, επεκτείνει την οδηγημένη ζωή υπηρεσιών του τσιπ.
Βούλωμα & παιχνίδι: Το βούλωμα H4, εσείς χρειάζεται ακριβώς την απογείωση ο αρχικός προβολέας σας, και υπόβαλε τους βολβούς προβολέων των νέων οδηγήσεών μας. Θα σας δώσει ολόκληρη μια νέα οδηγώντας εμπειρία.
 
500% φωτεινότερος από το αλόγονο: H11 οι βολβοί προβολέων των οδηγήσεων που υιοθετούν τον υψηλό φωτισμό 3570 τσιπ CSP με 20000LM ανά ζευγάρι, 6000K δροσίζουν το λευκό, 130W ανά ζευγάρι, 5 φορές φωτεινότερος από τον παραδοσιακό βολβό αλόγονου, αριθ. - έντονο φως που διασκορπίζει τα ελαφριά και διάστικτα σκοτεινά σημεία.
Με το φακό προβολέων: H11 οι βολβοί w/projection των οδηγήσεων, αντικαθιστούν ΜΌΝΟ τα χαμηλά φω'τα ακτίνων ή ομίχλης προβολέων. Σαφής - κομμένος - από το σχέδιο ακτίνων γραμμών, ευρύτερη σειρά φωτισμού. Η απόσταση φωτισμού υπερβαίνει 300m, σας δίνει περισσότερο χρόνο αντίδρασης στο δρόμο.
Ισχυρό σύστημα ψύξης: 12000 περιστροφή/λεπτό/ο ελάχιστος στροβιλο ανεμιστήρας παρέχει τον καλύτερο διασκεδασμό θερμότητας. το σώμα αργιλίου αεροπορίας 6063 που σχεδιάζεται, κρατά τους βολβούς H11/H9/H8 πάντα σε μια χαμηλή θερμοκρασία εργασίας και μια καλή συνθήκη.
Πάνω από διάρκεια ζωής 30.000 ωρών: Οι βολβοί προβολέων H11 μας με έναν πρόσθετο έξυπνο οδηγό ολοκληρωμένου κυκλώματος, καμία υπερθέρμανση εξασφαλίζουν ότι επεκτείνετε την οδηγημένη ζωή υπηρεσιών του τσιπ. IP68 αδιάβροχος, όχι άλλη ανησυχία για τις βροχερές, ομιχλώδεις και χιονώδεις ημέρες.
Εύκολη εγκατάσταση: Αυτοί οι βολβοί των οδηγήσεων H11 H9 H8 μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα σε 15mins μόνος σου. Παρακαλώ αναστρέψτε το βούλωμα και επανασυνδέστε εάν όχι ανάψτε επάνω. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μη κατάλληλα οχήματα με τον προβολέα ή τη σκίαση της συνέλευσης προβολέων φύλλων.
Φακός προβολέων μοτοσικλετών D2 D3 που οδηγούνται, διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης 0
Φακός προβολέων μοτοσικλετών D2 D3 που οδηγούνται, διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης 1
Φακός προβολέων μοτοσικλετών D2 D3 που οδηγούνται, διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης 2
Φακός προβολέων μοτοσικλετών D2 D3 που οδηγούνται, διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης 3
Φακός προβολέων μοτοσικλετών D2 D3 που οδηγούνται, διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης 4
Φακός προβολέων μοτοσικλετών D2 D3 που οδηγούνται, διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης 5
Φακός προβολέων μοτοσικλετών D2 D3 που οδηγούνται, διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης 6
Φακός προβολέων μοτοσικλετών D2 D3 που οδηγούνται, διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης 7
Φακός προβολέων μοτοσικλετών D2 D3 που οδηγούνται, διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης 8
Φακός προβολέων μοτοσικλετών D2 D3 που οδηγούνται, διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης 9
OEM/ODM υπηρεσίες
Φακός προβολέων μοτοσικλετών D2 D3 που οδηγούνται, διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης 10
Φακός προβολέων μοτοσικλετών D2 D3 που οδηγούνται, διευθετήσιμο φως ομίχλης προβολέων φακών εστίασης 11
Καλύτερη πώληση
 
FAQ
Q: Εξουσιοδότηση προϊόντων; Α: 14 μήνες του Q: Είναι δείγμα availabel; Α: Ναι. Η διαταγή δειγμάτων είναι το αποδεκτό Q: Τι είναι όροι της συσκευασίας; Α: Κανονικά χρησιμοποιούμε την ουδέτερη συσκευασία. Q: Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας; Α: TT, Paypal, Western Union κ.λπ. Q: Πόσο οι στέλνοντας δαπάνες θα είναι; Α: Εξαρτάται από το μέγεθος της αποστολής σας και τη μέθοδο. Είναι καλύτερο να κοινοποιήσει την ποσότητα και το στέλνοντας τρόπο σας πρίν ρωτά τα έξοδα αποστολής. Q: Πόσο καιρό παίρνει στα προϊόντα; Α: 7-15 οι εργάσιμες ημέρες είναι δυνατές να τελειώσουν τη διαταγή σας εάν οι πρώτες ύλες είναι στο απόθεμα.
Q: Δέχεστε OEM/ODM; Α: Ναι. Η επαγγελματική ομάδα Ε&Α επιχείρησής μας.